Kína - Tűzoltókat kellett hívni,ahhoz a kisfiúhoz, akinek a péniszét becsípte a játékautó.

Becsípett pénisz

Jó viccnek indult, rémálom lett belőle

Kórházi kezelésre szorult, miután becsípte péniszét az óriáskagyló Elter Tamás A 22 éves Sean Madison Hawaii vizein búvárkodva, péniszét becsípett pénisz egy óriáskagylóhoz érintette, a puhatestű szétnyitott teknője között. A felelőtlen kalandnak kórházi kezelés lett a vége.

Ennek ellenére, a vagina és a női szervek még mindig tabu témának számítanak. Tudod, hogy mi a különbség a vagina és a vulva között?

A barátom filmezte ahogyan merülünk, őt akartam lenyűgözni azzal, hogy a farkamat a kagylóba raktam, de aztán az nem engedte el"- nyilatkozta a felelőtlen becsípett pénisz kórházi ágyán fekve a pórul járt búvár.

A hobbibúvár elismerte, hogy a merülés előtti nap becsípett pénisz ivott és ecstasy-t fogyasztott, ami miatt igen jelentősen beszűkült az ítélőképessége. A pórul járt hawaii-i hobbibúvár a kórházi ágyon, a képmontázs jobb szélén pedig egy szétnyitott héjú óriáskagylóForrás:  World News Daily Report A viccesnek szánt mutatvány azonban rosszul sült el, ugyanis az óriáskagyló amint Sean Madison a péniszét a puhatestűhöz érintette, becsípett pénisz összezárta nyitott héjait, foglyul ejtve a felelőtlen búvárt.

Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a felelőtlen kaland

Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a felelőtlen kaland Noha a pénisze épen maradt — akár le is csíphette volna a kagyló - rövidesen heves hányással, és erős fejfájással jelentkező tünetekkel a helyi kórházba szállították. Andrew Smith, a Ka'u Kórház orvosa az elvégzett diagnózis alapján úgy véli, hogy Sean Madison szervezete súlyos allergiás rohammal reagált a kagyló testével történt kényszerűen hosszabb ideig tartó érintkezésre.

Óriáskagyló jobb teknője.

becsípett pénisz pénisz standard cm-ben

Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a kellemetlen kalandForrás: Wikimedia Commons Mindenesetre, Sean Madison számára még ennél is sokkal rosszabbul sülhetett volna el a kaland. A csendes-óceáni népek ősidők óta tartanak az óriáskagylótól Az óriáskagyló Tridacna gigas a maga másfél méteres maximális hosszával, és kilogrammos testtömegével a világtenger legnagyobb kagylóféléjének Bivalvia számít.

Az óriáskagyló trópusi indo-pacifikus puhatestű, amely főleg a Csendes-óceán nyugati térségében, illetve az Indiai-óceán egyenlítői térségében honos, az itt fekvő szigetek és korallatollok sekély vizeiben.

becsípett pénisz rendellenességek az erekcióban

Az óriáskagylók eddig ismert legnagyobb példányai az ausztrál Nagy-korallzátony területéről ismertek. Az óriáskagyló a trópusi indo-pacifikus régióban honos puhatestű fajForrás: Peace and Freedom Az óriáskagylók vagy a sekély vizű lagúnák homokos aljzatába, vagy pedig a korallszirtekbe ékelődve helyhez kötött életmódot folytatnak.

becsípett pénisz szálljon ki a péniszre

Az állat köpenyperemén, a felső hámrétegbe épülve fotoszintetizáló algák élnek, amelyek élénk kék vagy türkiz színt adnak a szétnyílt teknők közt látható kagylótestnek.

Külön érdekesség, hogy az óriáskagylónak apró primitív fényérzékelő szemei is vannak a köpeny két oldalán. A köpeny ragyogó kék színét a kagyló szimbiota algái okozzákForrás: True Wild Life Ha a kagylóra hirtelen árnyék vetül, a fényérzékelő szerveknek köszönhetően ezt azonnal észleli az állat, amely ilyenkor védekezésképpen összezárja a teknőit.

Pénisz XXL - Erekcióerősítő Krém Férfiaknak 💪

Az érintés ugyanilyen reakciót vált ki az állatból. A csendes-óceáni népek emlékezetében több olyan eset is él, amikor a víz alá merülő igazgyöngyöt kereső bennszülött halászok az óriáskagyló fogságába esve nem tudták kiszabadítani magukat, és keserves körülmények között megfulladtak. Az óriáskagyló teknője közé nyúlni életveszélyes mutatvánnyá válhatForrás: YouTube A hatalmas és súlyos teknőket a kagyló rendkívül erős záróizmai segítségével képes szorosan összezárva tartani.

becsípett pénisz egy merevedés egy döntő pillanatban eltűnik

Hans Hass professzor kísérlete is megerősítette: mindent a szemnek, semmit a kéznek! A világhírű osztrák tengerkutató, Hans Hass professzor, aki Jacques-Yves Cousteau mellett a légzőkészülékes búvárkodás egyik alapító pionírjának tekinthető, az es ausztráliai expedícióján víz alatti kísérlettel akarta tisztázni, a polinéz népek körében az óriáskagyló veszélyességéről keringő hírek becsípett pénisz.

Hans Hass professzor felesége, Lotte Hass társaságában. Hans Hass volt az első, aki a légzőkészülékes búvártechnikát tengerbiológiai kutatásokra használtaForrás: Pinterest A kísérlet során egy áruházi próbababa lábát a kagyló héjai közé dugták, mire az állat összezárta teknőit, foglyul ejtve a műlábat.

A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Elmúltál 18 éves. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához. A weboldalon "cookie-kat" "sütiket" használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

Hass professzor és társai még feszítővas segítségével sem tudták a kagylóhéjak szorításából kiszabadítani a lábat. Ezzel bizonyosságot nyert, hogy az óriáskagyló valóban képes lehet halálos fogságba vetni egy figyelmetlen embert. Az utolsó ismert halálos incidens nem is a pénisz megnagyobbodás jelei rég, ben történt Honoluluban, a Waikiki Akváriumban.

Vizsgálat és kezelés

Az óriáskagyló héjának szélén apró fényérzékelő "szemek" találhatók, amelyek segítségével az állat azonnal észleli, ha árnyék vetődik ráForrás: Wikimedia Commons A nagy tengeri medencébe lemerült egyik gondozó — ugyancsak jónak vélt tréfából — az óriáskagyló héjai közé dugta a fejét. A gondozó, még mielőtt ki tudták volna szabadítani belehalt az óriáskagyló halálos szorításába. Sajnos, ezek az esetek is azt erősítik meg, hogy egyes emberek felelőtlensége határtalan. Hass professzor kísérlete is bebizonyította, hogy az óriáskagyló szorítása halálossá válhatForrás: Wired.

A tenger mélyén fokozottan igaz az a szabály, hogy mindent a szemnek, és semmit a kéznek.