Milyen hangulatjelek működnek a VK-ban, és mi az Emoji sajátossága

Hangulatjel pufók, szemtelen, smiley, érzelmek, vicces, arc, nyelv, ravasz róka, Rákacsintás, sárga, hangulatjel

hangulatjel, arcok, nyelv, ragadd ki a nyelvet, vicces | Pikist

A legmenőbb és kifejezőbb karakterek! Az irodalomban az írók általában ezzel foglalkoznak, gondolataikat több mondatban fejezik ki, ám az internetes levelezésben, ahol a sebesség fontos - az hangulatjel pufók, a webhelyen, a közösségi hálózatokon történő kommunikáció során ez rendkívül gyakorlatlan.

hangulatjel pufók

Az ilyen párbeszéd meghosszabbodik, mert minden beszélgetőpartnernek gondolkodnia kell arról, hogyan fogja használni ezeket vagy ezeket a szavakat, hogy a másik fél megérti-e őt helyesen. És itt ʔ ᵔᴥᵔ ʔ hangulatjelek kerülnek mentésre - karakterkészletek, amelyek emberi hangulatjel pufók jelenítenek meg vagy valamilyen üzenetet jelenítenek meg.

Jelentősen megtakarítanak időt és egyszerűsítik a hálózati felhasználók közötti szöveges kommunikációt. Különösen ezt az előnyeket fogják értékelni azok, akik olyan hordozható eszközökkel szörföznek az interneten, amelyek elveszítik a sebességet a PC-k és laptopok gépelésében egy kényelmes és praktikus billentyűzettel.

Tehát nézzük meg a népszerű hangulatjeleket, amelyek olyan szimbólumokat jelentenek, amelyeket fel lehet használni a hálózati kommunikáció során, kezdve a leggyakoribb lehetőségekkel, és fokozatosan áttérve az egzotikusabbokra. Egyszerű hangulatjelek szöveg - zárójel, az öröm érzelem, amelyet az írott pozitív szín adhat, vagy hogy megmutathassa baráti hozzáállását a beszélgetőpartnerhez.

Helyénvaló például használni, ha a beszélgetőpartner üzenete felháborítja Önt. O - különféle meglepetés-érzelmek, amelyeket nyitott szája és duzzadó szemek képesek megérteni. Nehéz megmondani azonban, hogy miért néz ki pontosan ilyen. Érzelmi cselekedetek és gesztusok Ebbe hangulatjel pufók kategóriába tartozó hangulatjel hangulatjel pufók célja, az előzőekkel ellentétben, nem az, hogy a résztvevő hangulatát közvetítsék a levelezésben, hanem hogy segítsék leírni a küldött különféle műveleteket vagy jeleket.

Hogyan lehet egy hangulatjelet VK státuszba helyezni?

Az internetes szlengben ennek a hangszernek a neve általában olyan dolgot jelent, amely már nem releváns, és amelyet sokszor láttak. Ha a levelezés résztvevője humorral ment keresztül, és nem tud megállni, erről értesítheti.

hangulatjel pufók

Adhat virágot a beszélgetőpartnernek. Nem valószínű, hogy barátai vagy ismerősei értékelni fogják a hasonló gesztust a való életben, de a virtuális terekben az érzelmek ilyen kifejezése nagyon gyakori.

Mi az a smiley?

Karakter és karakter hangulatjelek Ez a hangulatjelek készlete lehetővé teszi, hogy ábrázoljon minden kifejezett jellemzővel rendelkező személyt mind pszichológiai, mind fizikai jellemzőkkel vagy egy híres embert, például kultikus film vagy rajzfilmfigurát, történelmi személyt stb. Japán hangulatjelek karakterekből Nagyon érzelmi és kreatív nemzetként a japánok gyorsan elsajátították a hangulatjelekkel való kommunikációt.

Nem minden felhasználó adhat hangulatjeleket a VKontakte falhoz. Vannak, akik valóban meglepődnek a látottak után!

Fő különbség a nyugati kultúrában népszerű jelöléstől az, hogy az emberi arc sematikus ábrázolása mindig vízszintes síkban van.

Nem kell mentálisan 90 fokkal megfordulni. Ellenkező esetben a különbségek minimálisak, kivéve, hogy a japánok nem félnek a ritka karakterekkel ellátott hangulatjelek bőséges villogásáról. Japán pozitív érzelmek hangulatjelek Az öröm mosolyogva - általában megkülönböztetett magas szemmel, mosolygó szájjal és emelt botokkal.

Számos karakter használható szájként, a normál ponttól a görög ábécé betűiig. Sok japán nő a use omega betűt használja a szájához, amint az íjhoz hajtogatott ajkakra emlékeztet. Az ω omega betű azt jelzi, hogy megcsókolja a másik személyt.

hangulatjel pufók

Ámor nyílával átszúrt hawaii hangulatjelek. Az ilyen rajzot gyakran használják a japán animációban, amikor zavarodást kell mutatnia a karakter arcán. Egyéb gyakori zavaró hangulatjelek: Az együttérzés hangulatjelei - két színű kis jelenetek.

Releváns jogdíjmentes képek

Az hangulatjel pufók hangulatjel tárgyként működik valami miatt, a másik pedig támogatást nyújt neki. Semmi sem akadályozza meg abban, hogy önállóan elvegye a más kategóriákból kedvelt arcokat, és saját kaomoji készítésével egyesítse azokat az ízlése szerint. Ez a mosoly nemcsak nem rejti elégedetlenségét, hanem egy világhírű gesztus segítségével megmutatja hozzáállását a beszélgetőpartnerhez.

Az elégedetlenség hangulatjelek más fajtái: A harag mosolyogva - a legnegatívabb érzelem, amelyet nehéz összekeverni másokkal. A kiállítás szemét vezeti, amelyeket általában a gonosz hangulatjelek nem körökben, hanem vonallal vagy éles figurákkal, fekete kitöltéssel rajzolnak. A még ijesztőbb hatás érdekében ráncok, tulajdonságok, például karmok vagy sértő gesztusok adódnak hozzá. Ez a mosoly minden megjelenésével azt mutatja, hogy jobb, ha nem zavar vele.

hangulatjel pufók

Ez a dühös mosolyog nem csak a szimbólumokat mérgezi, hanem nem bánja azzal, hogy haragját felvegye valakinek. A szomorú hangulatjelek a legegyszerűbben megjeleníthetők. Elegendő a karaktereket felvenni, hogy a szemek könnyesnek tűnjenek, például használjon két T betűt. Alternatív megoldásként kézzel vonalzó kötőjeleket is rajzolhat, amelyek lefedik az arcát.

Mikor jelentek meg a hangulatjelek?

A száj sarkai lefelé és a felfelé emelt szemöldök szintén egyértelműen utalnak a kétségbeesés állapotára. Például ebben az esetben a leginkább egy könnyfestésű arcra hasonlít.

hangulatjel pufók

A fájdalom hangulatjelei általában egy szorított szenvedés-grimasz, amelyet néha mindenféle speciális effektus kiegészít, például kábítás, karcolások, hegek stb. A kereszt alakú szemek X, x és mások jól alkalmazhatók.

A félelem hangulatjelei - a rémült hangulatjelek könnyen ábrázolhatók a megfelelő szem és kézmozdulatok kiválasztásával. Sikolyok, arcát lefedni kísérletek, kaotikus hinták - mindez megmutathatja, mennyire fél az ember az enyhe sztúrától a pánikig és a horrorig. Rémült pillantás és a tanulók rettegésbe szűkültek. Japán hangulatjelek semleges érzelmek A közömbösség mosolyog - a vállak vagy a karok oldalra a pénisz működőképes állapotban van jellegzetes vállat vonják maga után.

Az alábbiakban számos lehetőséget láthatsz a látszólagos közömbösség megjelenítésére.