Rebel Ball - pénisz-, heregyűrű és nyújtó szett - (fekete) - vagyaim

Legszélesebb pénisz, Az óvszernél márpedig számít a méret. De beszéljünk arról, hogy miért ódzkodunk a használatától

Tartalom

  Az amerikai tévés műsorvezető saját bevallása szerint 34 centis pénisszel rendelkezik, ugyanakkor hivatalosan sosem engedte ezt leméretni.

  legszélesebb pénisz ijesztő hímtagok férfiaknál

  Már lassan 20 éve építi mindenesetre arra a karrierjét, hogy nagy legszélesebb pénisz farka, és most nemtelen támadást indított az elméletileg legnagyobb fasszal rendelkező mexikói Roberto Esquivel Cabrera ellen. A mexikói férfi épp a napokban került be ismét a hírekbe, miután 48 centiméteres farka okozta terhelésre hivatkozva végül rokkanttá nyilvánították.

  legszélesebb pénisz madár, amelynek hattyúja van

  Falcon szerint viszont szánalmas és undorító, hogy Cabrera súlyokat legszélesebb pénisz ahhoz, hogy megnyújtsa a péniszét: ugyanis most ezekből a cikkekből kiderült, hogy a mexikói férfi dolgozott azon, hogy nagyobb farka legyen. Falcon elmondása szerint viszont a mexikói faroktársa rekordpénisze valójában nem is annyira nagy, csupán az előbőrt tudta megnyújtani nagyon, és valójában teljesen normális fasza és szexuális élete lehetne, ha hagyná magát körülmetélni.

  legszélesebb pénisz reggeli merevedés elmúlt, mit tegyek

  Az amerikai férfi szerint amúgy őt nem is érdekli a mexikói férfi pénisze, hiszen Cabrera trükkjei sem változtatnak azon, hogy neki amúgy 34 centis farka van. Nem versenyzek senkivel, legalábbis nem közvetlenül.

  Ez nem fogja megváltoztatni, hogy ki vagyok és mivel rendelkezek.

  De az én szememben ez elég szánalmas. Cabrera ben vált internetsztárrá, amikor megjelent egy videó a farkáról.

  legszélesebb pénisz mi legyen a reggeli erekció

  Akkor beszélt arról is, hogy bár szerinte övé a legnagyobb pénisz a világon, de a Guinness nem hajlandó ezt felvenni a rekordok könyvébe. A férfit amúgy már többször sürgették orvosok, hogy feküdjön szike alá, mert nem egészséges, ami történik vele. Így áll most a cicaharc, amit látva mi csak a XVI.

  Te kifáradt herezacskó.

  legszélesebb pénisz a pénisz és a herezacskó masszírozása