Miért olyan vonzó a mélytorok?

Mélytorok pénisz, Mélytorok Sex Videók - népszerű - cerbonafieszta.hu

Szexpózok és praktikák Hogyan mélytorkozz úgy, hogy az felejthetetlen legyen?

mit csinálnak lassú erekció esetén rossz merevedési ok

Mélytorok vagy ha úgy tetszik Deep throat. Valami, amire minden férfi vágyik, de nem mindig adatik meg neki. Tulajdonképpen szinte soha. Hogyan részesítse egy mély orális szexben úgy, hogy soha többé ne gondoljon más nőre, és önnek se kelljen felülkerekednie saját magán? Ha a gondolatainkban elkalandozunk a pornóiparba, akkor a deep throat fogalma alatt a saját nyálától fuldokló nő képe jelenik meg előttünk, aki alaposan letesztelte a hányóreflexét.

A férfi ugyan dagonyázik a mélytorok pénisz, de a nőről - hacsak nem túlságosan szado-mazo beállítottságú - nem lehet ugyanzet elmondani. Azonban mélytorkozni máshogy is lehet, csak tisztában kell vele lenni, hogyan kell csinálni Miért olyan vonzó a mélytorok?

Ez egy olyan gyönör, amit egyetlen más technika sem helyettesíthet. A szájüreg mélytorok pénisz és párás környezete, a póz, amiben jó rálátása van a dolgokra, a szűk torok, ami az egész makkot körbeöleli. Végre megadja neki azt az érzést, hogy ön az, aki gondoskodik az ő gyönyöréről, és csak passzív módon élvezheti, és semmi miatt sem kell erekció hipnózis alatt.

Tedd fel a koronát az orálra, és örökre a rabod lesz a férfi, akit szeretsz - Ripost

Akkor miért ne kényeztethetné alkalomadtán a partnerét egy deep throattal? Összeírtunk néhány pontot önnek, amelyek triviálisnak és logikusnak tűnhetnek, de a nők túlnyomó része még mindig nem tartja be őket.

gyenge merevedés a 60 éves férfiaknál hogyan vezethet egy nőt erekcióhoz

Csinálja élvezettel vagy inkább egyáltalán ne csinálja Az első számú szabály. Ha nem akarja csinálni, akkor ne csinálja. Ez meg fog látszódni a teljesítményén is, és semmi sem rosszabb annál, mint a kötelező és erőltetett szex, mer már rég nem volt semmi, így valahogy legyűri Nem, nem A szex, bármilyen is legyen, erotikától túlfűtöttnek és izgalomtól túláradónak kell lennie, ellenkező esetben inkább felejtse el.

Mindig van egy szabály - ha az egyik nem élvezi, akkor a másik sem. Ha azonban a megfelelő hangulatban van, ne felejtse el ledobni a textilt, hogy legyen közben mit néznie. Már a meztelen női test látványa is felfokozza a férfiben a vágyat, és a fantáziája teljes gőzzel működésbe lép.

Amennyiben az ideális pózon töri a fejét, adunk önnek egy nagyon gyors tanácsot. Szépen térdeljen elé… A kezével irányíthatja önt, ha engedi, akkor a tempót is mélytorok pénisz adja.

És ha tartani fogja vele a szemkontaktust, akkor meg főg őrülni az izgalomtól.

  1. Hát akkor lássuk!
  2. Mi repedhet a péniszben
  3. Erekciós masszázs pontok
  4. Legyél az orális kényeztetés istennője, és ajándékozd meg partnered a mélytorok nyújtotta örömökkel.
  5. Mi a tartós erekció veszélye
  6. Hogyan mélytorkozz úgy, hogy az felejthetetlen legyen? - cerbonafieszta.hu

Ugyanis ez a tektintet legendás. Vacsora után inkább ne A háromfogásos vacsora után a mélytorkozás nem a legjobb ötlet. Természetesen nem kell egy hétig éheztetnie magát, de a teli gyomor jelentős akadályt jelenthet ennek a technikának a praktizálása során. Ezért inkább akkor adják át magukat ezeknek az élvezeteknek, amikor már legalább két óra eltelt az utolsó étkezés óta.

Jó, ha az érzéseire hallgat, és egy kicsit elkondolkodik azon, hogy jól érzi-e ma magát. Ha gyomorbántalmai vannak, vagy a tegnap esti borozgatás után a barátnőjével hirtelen gyomorsava lett, akkor még nem jött el a mély orális szex ideje.

Nagyon erős merevedésem van mit kezdjen egy görbe hímvesszővel

Könnyen megtörténhet, hogy az élmény balesetbe megy át. Kezdje óvatosan A mélytorok nem azt jelenti, hogy azonnal bele kell tömnie az egész péniszét a partnere szájába, kerül amibe kerül. Mélytorok pénisz úgy, mint a klasszikus orális szexszel, mélytorok pénisz vele, és figyelje meg, mit csinál ez a kedvesével. Csúsztassa egyre mélyebbre és mélyebbre a szájába, és közben figyelje, hogy hol vannak a határai. Abban az esetben, ha a kedvese egy méretes pénisszel van megáldva, akkor a büszkesége nem biztos, hogy teljes egészében belefér a szájába.

De ez rendben van. Amikor mélytorokozik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy egészen a tövéig a szájába dugja. Egyszerűen - amíg megy, addig megy. Alkalmazkodjon hozzá és saját magához is, mélytorok pénisz így lesz kellemes mindkettejük számára. Ne nyelje le a nyálat Miközben ön mélytorokkal mélytorok pénisz, a nyálmirigyei a maximumon fognak működni.

a pénisz megvastagodása géllel pénisz alakú ember

Ez egy teljesen természetes dolog, ami ebben az esetben nagyon is hasznos. A pénisze kellőképpen síkosítva lesz, és minden szépen fog csúszni. Azonban semmi esetre se úgy szabaduljon meg a felesleges nyáltól, hogy lenyeli azt. A gyomra meg fog telítődni, ami idővel azt fogja gondolni, hogy megtelt, és a torok irritálása a pénisz hegyével még inkább kínozni fogja a hányóreflexet. Ezért inkább köpje ki a nyálat, és ne féljen attól, hogy "rendetlen" lesz.

Ebben a helyzetben semmi sem szexibb annál, mint egy feloldódott nő, akit nem érdekel, hogy testnedvekkel van beborítva.

Legérdekesebb témák a szex világából

Ne féljen a hangoktól Elég zajos lesz, miközben a dolgát mélytorok pénisz végezni. A szürcsölés, a hangos légzés, orrdugulás mert igen, az is bedugulhat, mivel előfordulhat, hogy feszíteni fogja önt, a szemei megtelítődnek könnyelés a nyomás önmagában nem egy olyan dolog, ami nem tartozik az orális szexhez.

Itt is érvényes, hogy semmiért sem kell szégyellnie magát, és el kell dobnia a korlátait. Semmit sem tud elrejteni abból, amit hallással érzékelünk, és ne szégyellje magát, ha sikerül olyan hangot kiadnia magából, ami más körülmények között nem lenne kívánatos. A hányóreflex idővel elnyomódik Nem ártana utánanézni, hogy mi is az a hányóreflex és mi a funkciója. Az öklendezés vagy egy kicsit szakszerűbben - a garatreflex - mélytorok pénisz emberi test védekező reakciója, aminek az elsődleges feladata az, hogy Szeretnék egy péniszű lányt az idegen tárgyak bejutását a garatba vagy a gégébe.

Ha nem lenne ez a reflexünk, viszonylag könnyen megfulladhatnánk, különösen a korai gyermekkorban. Mivel a kisgyermekek azáltal ismerik meg a világot, hogy mélytorok pénisz testeket tesznek a szájukba, és a garatreflex megvédi őket attól, hogy megfulladjanak. A testünk reflexe akkor lép működésbe, amikor egy olyan tárgy van a nyelve tövénél, a garatmandula területén vagy a torok kezdeténél, aminek semmi keresnivalója sincs ott.

A test azzal védekezik, hogy azonnal jelet küld az agyba, hogy köpje ki ezt a tárgyat.

Csinálja élvezettel vagy inkább egyáltalán ne csinálja

És éppen abban a pillanatban fog feszülni. Ha az idegen tárgy általi stimulálás rendszeres, és az feszítés nem segít, akkor a test elnyomja ezt a reflexet, mivel jelentéktelennek bizonyul. Ami az orális szexnél jó hír. Azonban tudatosan hozzájárulhat a feszültségi állapot abbamaradásához. Önnek csak annyi a dolga, hogy helyesen lélegezzen, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy amikor a péniszt mélyebbre csúsztatja a torkában, akkor szó szerint visszatartja a lélegzetét.

Gyakori hiba, hogy a nő mély levegőt vesz azelőtt, mielőtt mélyebbre csúsztatja a péniszt a szájában. Éppen ez az a pillanat, mélytorok pénisz nem tudjuk megelőzni a garatreflexet. Hozzá kell tenni azonban, hogy a hányási reflex erőssége személyenként változhat.

Felnőtt tartalom!

Egyes nők teljes mértékben tudják irányítani, mások pedig nem. Orális sprék Az orális spray egy nagyon hasznos készítmény a deep throat közben.

erekciós mágnes sergei shnurov péniszét

Ez egy spray, ami egy benzokaiint nevű érzéstelenítő anyagot tartalmaz. Az ideiglenesen megbénítja a torokban levő receptorokat, ennek következtében nem annyira irritáltak, és az öklendező reflex egyáltalán nem, vagy csak nagyon minimális esetben fordul elő. Bővebben az orális sprékről és az orális síkosítókról a blogunkban írtunk: Mi az az orális síkosító?

Hova végezzen?

Ilyen a jó puncinyalás – Cserményi Csilla Virág Flo-val beszélgettem

A legjobb esetben az egész játéknak ott kellene mélytorok pénisz, ahol elkezdődött. Ha azonban taszítja az a gondolat, hogy az ondója a szájában végezze, akkor legalább engedje meg neki, hogy az arcára vagy a dekoltázsára élvezzen. A póz, amiben lesz, tejlesen ideális ehhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.