Mekkora az ideális?

Nők hímtagokkal

Ez minden bizonnyal a szexuális tájékozatlanságból, az egymás nem ismeréséből, a teljesítmény-orientált világ majmolásából, az ideák hajszolásából ered.

  • Ezért kapnak a nők kéretlenül is képeket idegen férfiak hímtagjáról | Az online férfimagazin
  • Mekkora a tökéletes pénisz? - EgészségKalauz
  • A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sajnos ezek a téves mítoszok nem egyszer vezetnek akár a kapcsolatok felbomlásához is. A férfiakkal kapcsolatosan az egyik legismertebb sztereotípia, hogy ők éjjel-nappal szexre készen állnak, és ha valami a szexben nem stimmel, annak náluk csak szervi oka lehet.

Velük kapcsolatban az a lehetőség fel sem merül, hogy a szexuális probléma oka lelki eredetű is lehet.

A pajzsmirigy problémák és a ki nem mondott szavak

Számtalan felmérés és az életből vett példa cáfolja azonban ezt a téves felfogást. Próbáljuk meg a férfiakat úgy elképzelni, hogy nemcsak a szex jár a fejükben a nap 24 órájában, hogy lehetnek nekik is munkahelyi, iskolai problémáik, megérinthetik őket is olyan történések az életben, amelyek befolyással lehetnek a szexuális életükre.

Netalántán nem minden este kívánják a szexuális együttlétet a párjukkal, vagy alkalmanként kicsit kisebb potenciával, kevesebb erővel bírják az együttlétet.

Ha az isten villás farkat adományozott volna a férfiaknak, nyilván nem lett volna szükség arra, hogy a freudista pszichoanalitikusok és követőik kerek egy évszázadon át gyártsák elméleteiket arról, hogy a klitorisz milyen módon melegágya minden női devianciának, abnormalitásnak, neurózisnak, hisztinek, immoralitásnak és igen, kapaszkodjunk meg: magának a FRIGIDITÁSNAK is. Persze nem is olyan nyilván. Mert lehet ugyan, hogy a villás farok kompatibilis nők hímtagokkal esetén minden különösebb odafigyelés nélkül tudott volna örömöt okozni a klitorisz gazdájának - és isten feltételezett céltudatos rendeléseként ez persze automatikusan legitim és felszentelt aktusa is lehetett volna a faroknak - de ez még nem küszöbölte volna ki azon elméletek szükségességét, melyek segítségével a villás farok birtokosai a nőket passzivitásra, feltétlen megadásra és engedelmességre tudják kényszeríteni. És persze arra, hogy ne csak a világot, saját magukat is elsősorban a férfiak szükségletein, érdekein, elvárásain és interpretációin keresztül szemléljék. Ahogy egy csatározásban és megadásban edzett barátnőm fogalmazta sanyarúan: "Egész életemben arra lettem trenírozva, hogy szembehelyezkedjek magammal.

Ettől még nem lettek impotensek, nem váltak meleggé. Ha ezeket a helyzeteket a nők nem megértően reagálják le, abból mindkét nem csak rosszul jöhet ki.

a férfiak szakaszos felállítása

Mind a kettő félreértésekhez, felesleges vitákhoz vezet, ami gyenge férfi merevedés ronthat a kapcsolaton és az ezzel természetesen együttjáró szexuális együttléteken is.

Ha két ember szereti egymást, meg kell tanulniuk érezni is egymást, felismerni azokat a helyzeteket, amikor a másiknak nem számonkérés, letolás, hanem a nők hímtagokkal, elfogadás a szükséges.

Ha a nehezebb időszakokat nők hímtagokkal együtt éli meg két ember, az szorosabbá teszi a kapcsolatot, egy bensőségesebb, őszintébb viszony alakul ki közöttük ami pozitívan hat a szexre is.

Forgács Zsuzsa: A Nap, a Hold és a Klitorisz (Kiáltvány a női orgazmusról)

Egy nyílt, őszinte viszonyban a szexuális gátlások is könnyebben feloldódnak. Egy másik téves elképzelés a férfiakkal kacsolatban, hogy a nemiszervük mérete egyenesen arányos  az általa nyújtott élvezettel.

Vagyis minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb az élvezet. Ezt már sok nő megtapasztalta, hogy nem így van, mégis még mindig hajlamosak ezzel húzni a férfiakat, és a csajos beszélgetéseknek még mindig témája a férfi hímtag mérete. Pedig a méret szerepe viszonylagos, hiszen mindenki mást és máshogyan szeret a szexben.

Téves szexmítoszok a férfiakról

Akik a méretbeli különbségekre hivatkoznak, azok valószínűleg egészen más miatt nem illenek össze. Persze könnyebb azzal magyarázni a sikertelen aktust, hogy a férfinak túl kicsi, vagy túl nagy a pénisze.

tölgy kéreg felállítása

A sikertelenség hátterében állhat a férfi kispéniszkomplexusa, ami nyugtalanná teheti őt merevedési zavart okozva ezzel, és már a behatolás sem lesz eredményes. Ilyenkor akár a magömlés is korábban következhet be.

hogyan értékelik a nők a péniszt

Ilyen esetekben a nő részéről — ha szereti és fontos neki a férfi — több megértés és figyelem szükségeltetik. Ha a hímvessző normálisan működik, nincs baj a merevedéssel, így a férfi ki tudja elégíteni a nőt, aki észre sem veszi, hogy probléma lenne a mérettel, és ennek egyáltalán nem tulajdonít jelentőséget.

Ezért kapnak a nők kéretlenül is képeket idegen férfiak hímtagjáról

A méret szerepe tehát nem az első. Szexuális kapcsolataink során sokkal fontosabb szerepe van a másikra való odafigyelésnek.

hogyan kell kezelni a lassú erekciót

Ha a férfi és a nő megfelelően ismerik egymást, tudják érvényesíteni saját kívánságaikat a nők hímtagokkal is, és így gyönyörteli pillanatokat élhetnek át mindketten. Ha érdekesnek találta, ossza meg!

  1. Értékelje a cikket: Köszönjük!
  2. Milyen ételek serkentik az erekciót
  3. Kult: Tekintélyes hímtagot minden nőnek! | cerbonafieszta.hu
  4. Rím egy péniszről
  5. Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak.
  6. Nagy hímtagmustra: Valójában 12 különböző típusú férfiasság létezik - Ripost