A meztelen valóság - HáziPatika

Nudista merevedés

XXL Powering Potencianövelő - Erőteljes merevedés, ami a NAGYOK közé emel!

Pap Gergely Nemsokára átadják Dél-Afrika első nudista strandját KwaZulu-Natal tengerpartján, de a hatóságok jelezték, hogy szigorú szabályokat léptetnek érvénybe, hogy elkerüljék a kényes incidenseket és botrányokat. A helyi önkormányzat szóvivője azonban elmondta, hogy 19 pontból álló szigorú szabályzatot is életbe léptetnek, amit a Dél-Afrikai Naturista Szövetséggel közösen állítottak össze.

Simon Soboyisa April szóvivő elmondta, hogy a strand infrastruktúrája minden követelménynek meg fog felelni, és rendelkeznek minden szükséges engedéllyel.

mit kell tenni 100 erekció érdekében

A strand várhatóan a húsvéti ünnepek idején nyitja meg kapuit, de előbb ki kell helyezni a szükséges táblákat, és fel nudista merevedés építeni a strandot elkülönítő kerítést is.

A szóvivő elmondta, hogy nem akarnak nudista merevedés és kényes incidenseket, ezért a lehető legszigorúbban fogják ellenőrizni a strandot, hogy a szabályszegőket kiszűrjék és eltávolítsák. A szabályzat értelmében tilos provokatívan mozogni és táncolni a strandon.

Ez néha nem teljesen nyilvános helyeken fordul elő, különösen az olyan országokban, ahol a nyilvános meztelen megjelenés törvénybe ütközik; a világ más részein viszont széles körben elfogadják. Azokat az embereket, akik a naturizmust vagy nudizmust gyakorolják, naturistáknak vagy nudistáknak nevezik.

Emellett tilos a szex és mások nemi szervének a fogdosása. A férfiak nem sétálhatnak merev hímvesszővel a strandon.

A naturizmusról

Rendes ruhát és fürdőruhát pedig tilos hordani, ezért maximum csak egy törölközővel takarhatják el testüket a strandon tartózkodó emberek. Videofelvételeket és fényképet szintén tilos készíteni a kijelölt területen.

merevedéssel a megfelelő petesejt fáj

Bámészkodni szintén nem szabad. Mások székét és napágyát sem szabad igénybe venni.

a péniszem nem állt fel

A szabályzat szigorúan megszabja azt is, hogy tilos rasszista, homofób és sértő megjegyzéseket tenni bárkire, amit azonnali kitiltással büntetnek. Kutyát pedig tilos bevinni a strand területére.

3 éves gyermeknek merevedése van

Az önkormányzat jelezte, hogy elsődleges céljuk egy nyugodt és békés strand létrehozása. Kapcsolódó cikkek.