Élet+Stílus: Elvesztette a péniszét, a karjára növesztettek újat, közpénzből | cerbonafieszta.hu

Pénisz leesése

Tartalom

  a pénisz hatékony megvastagodása rákkal, merevedés nélkül

  A most 45 éves Malcolm MacDonald egy hosszan tartó vérmérgezés miatt elveszítette a péniszét ben. A Sunnak most arról mesélt, hogy miután leesett a nemi szerve visszavonultan élt és az alkoholhoz fordult.

  A prosztamol segít az erekcióban hogy taoke erekció

  Egészen pontosan a bal karjának az izmából és bőrét felcsavarva alakítottak ki egy új péniszt, a sebészek egy húgycsövet is készítettek valamint raktak bele két csövet is, hogy azokat majd egy kézi pumpával felfújhassa MacDonald, hogy erekciója legyen.

  Az új pénisz most a karján lóg szabadon, hogy a bőr és a szövetek normálisan kialakulhassanak. Természetesen őrület, hogy egy pénisz van a karomon.

  Vákuum péniszmasszírozó vélemények mekkora legyen a pénisz átmérője

  Nem is pénisz leesése használni. De ha belegondolsz, valójában ez elképesztő — mondta a szerelőként dolgozó kétgyermekes apa a lapnak, aki az orvosokat megkérte, hogy az eredeti méretéhez képest egy öt centivel legyen már hosszabb az új nemi szerve.

  ívelt pénisz merevedési állapotban reggeli erekciós kezelés

  El is nevezte, Jimmynek, így hívja az új testrészét. Elvileg két éven át tartott volna ez a folyamat, de a késlekedések miatt négy éve ott van a karján, és emiatt csak hosszú ujjú felsőt tud hordani MacDonald.

  vanília és merevedés erekció szétvált öltések

  Bár néha így is lebukott, de azt mondja, az ilyen eseteknek a vicces oldalát próbálja meg látni, nincs is más lehetősége, mint pénisz leesése tenni. MacDonald most azt reméli, az év végén végre a két lába között lesz, a karja helyett a nemi szerve.

  nincs libidó, merevedés merevedés kandidózissal

  Kiemelt kép: Getty Images.