Kaz a minotaurusz hosok - Szexpumpák - árak, akciók, vásárlás olcsón - cerbonafieszta.hu

Pénisz minotaurusz

Levágta az orvos a fiú péniszét körülmetélés közben Fogorvosok szabadították ki egy kínai férfi férfiasságát, miután pénisze beleszorult egy csillagkulcsba — pénisz minotaurusz a helyi sajtó. A 37 éves férfi — akinek nevét nem hozták nyilvánosságra — június 2-án ment be egy kórházba Linhai városában.

az erekcióra szánt összes gyógyszer

Akkor már 15 órája volt a szerszám foglya a pénisze, ami megduzzadt, és kezdett belilulni. Az orvosok azonnal konzultációba kezdtek, hogy miként oldják meg a problémát. Először műtéti beavatkozást fontolgattak.

péniszek a művészek számára

A tervük az volt, hogy elvágják a szerv vérellátását, és utána ki tudják szabadítani. Ehhez azonban a férfi családjának írásbeli beleegyezésére lett volna szükség, amit azonban az ígéretek ellenére nem kaptak meg.

pénisz erekció a videón

Ezután módszert változtattak, és a tűzoltóság segítségét kérték a csillagkulcs levágásra. A tűzoltók a helyzet felmérése után azonban közölték, nem tudják úgy szétvágni a szerszámot, hogy a férfi közben ne szenvedjen sérüléseket.

Pénisz minotaurusz orvosok és tűzoltók nézik férfit, akinek pénisze beszorult egy csillagkulcsba.

kövér ember péniszét

Ekkor egy orvos előjött a megoldással: fogorvosokat kell hívni. Mint kollégáinak elmondta, nem sokkal korábban volt egy előadáson, ahol egy hasonló esetről volt szó.

jó pénisz mennyit

Végül meg is érkezett két fogász, akik fogorvosi fúrókkal 30 perc alatt kettévágták a csillagkulcs fejét, kiszabadítva ezzel a férfi péniszét. Fogorvosok dolgoznak a péniszével csillagkulcsba szorult férfi kiszabadításán.

Az esetről szóló beszámolók azt nem közölték, hogy a férfi pénisze milyen sérüléseket szenvedett.

miért hideg pénisz

És azt sem, hogy férfiasság hogyan szorulhatott bele a szerszámba, bár azt megemlítették, hogy agglegény — írta a Shanghaiist. Fél órába telt, mire óvatosan át tudták vágni a szerszámot.

Luffy vs Hajrudin