Navigációs menü

Pénisz muszlim, FIGYELMEZTETÉS

Tartalom

  pénisz muszlim

  A kisfiúk születésükkor történő körülmetélése számos országban bevett gyakorlatnak számít. Nem csupán vallási okokból, hanem igen gyakran — például az Egyesült Államokban — rutinból végzik el a beavatkozást olyan családok gyerekein is, akiknek nincs közük a muszlim és a zsidó vallási gyakorlathoz. A körülmetélésnek számos fajtája létezik, ezek között a C1-es körülmetélés a legsúlyosabb típus: ez azt jelenti, hogy a pénisz koronájának tetején egyáltalán nincs bőr, így ez az egyébként is igen érzékeny terület rendkívül sebezhetővé válik.

  pénisz muszlim

  A C1-es körülmetéltek többsége állandó kellemetlen érzéssel találkozik sport vagy akár járás közben is, továbbá szex közben bizonyos érzetek számukra teljesen kimaradnak: többnyire persze örülnek, ha fájdalom nélkül képesek a közösülésre. A BBC Stories kisfilmjében egy fiatal férfi őszintén elmondja, hogy már tizenéves volt, amikor először hallott az előbőrről, ami ugye esetében el lett távolítva.

  pénisz muszlim

  Nem sokkal ezután értette meg, hogy pénisze miért vált rendkívül sebezhetővé, és mi az oka a krónikus fájdalomnak az életében. Most azért küzd, hogy a kisfiúk ne essenek pénisz muszlim a körülmetélésen rutin jelleggel, mert sokak életminősége megváltozik ennek hatására. Világszerte a férfiak kb.

  pénisz muszlim

  Megosztás Facebookon Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem Email cím.