van még itt cikk a témában:

Pénisz profilban, Damiana - A vágyfokozó szerek világából - Férfi Portál

A nagyobb nem mindig jobb, legalábbis ezt mondják a Dinky One, egy új randialkalmazás fejlesztői.

a macskának merevedése van a kasztrálás után

Az alkalmazás készítői mertek álmodni egy nagyot, azt mondják, hogy a termékük kifejezetten olyan férfiaknak készül, pénisz profilban kis szerszámmal áldott meg a sors.

Na meg olyan nőknek, akik ezt keresik.

milyen méretű a hímvessző

A Dinky One mögött álló csapat szerint az átlagos méretű péniszre több nő bukik, mint a gigaférfiassára, ezért betömnék a többi randiapp által kreált piaci rést, írja a Metro. A készítők arra is fel akarják hívni a figyelmet, hogy rengeteg férfiban vált ki szorongást az, hogy a médiában azt látják, hogy a nők a nagy férfiasságra buknak, pedig a való életben nem így van.

Péniszgörbület - SzeXerda - Hevesi Kriszta

A saját felméréseik alapján a nők kisebb férfiassággal is teljesen meg vannak elégedve, sőt, sokan inkább az ilyen férfiakat keresik, mert ők a méreteik miatt inkább az előjátékra fektetik a hangsúlyt. A Dinky One már el is startolt, eddig közel 30 ezren regisztráltak, a tagok közül 27 százalék nő, míg 71 százalék férfi.

Az alkalmazás több módon is halad a korral, a regisztráció után összesen 24 nem közül lehet választani, pénisz profilban nem csak a heterokat célozzák meg az új appal.

hogyan lehet gyógyítani a pénisz

A felületen aztán tilos a meztelen képek közzététele, a szégyenlősebb felhasználók pedig anonim profilt is csinálhatnak.