Egy anyuka felfedezett egy péniszt gyerekkorunk egyik kedvenc rajzfilmjében

Pénisz rajzfilm

Tartalom

  Hírek Christian No nem felvilágosító órát tartanak a készítők a rajzfilmben, de  a sorozat egyik animátora vicces kedvében lehetett az egyik jelenet rajzolása pénisz rajzfilm és egy férfi hímtag került, persze rajz formájában az egyik képkockán lévő sziklafalra.

  átlagos merevedési idő férfiaknál mit jelent a gyenge merevedés

  A sorozat újabb részeit már a Netflix gyártja, és korábban ugyan még elsuvasztották volna a dolgot, de az internet korszakában semmi nem maradhat titokban: Igen, az ott egy méretes farok: A jelenet egy Youtube videóban is megtekinthető. A részt egyelőre kivették a sorozatból, majd némi korrekció után vissza fogják tenni: A gyártó, az ominózus esettel kapcsolatban a következő nyilatkozatot tette: A sorozat 78 epizódjának egyik része, egyik jelenetében vagy 4 másodperc hosszan látszik egy repedés a sziklán, melynek formája minden bizonnyal egy rossz viccből származik, és ami a gyártásban résztvevő animátorunk egyikéhez köthető.

  a pénisz kéksége tályog a péniszen férfiaknál

  Keressük a személyt, aki ezt tette, de ez egy bonyolult feladat, hiszen Franciaországban és Ázsiában is dolgoztak a sorozaton. A Studio csoport részéről ez elfogadhatatlan és kijelenti, hogy ez a lépés nem tükrözi a munkája és az ehhez kapcsolódó értékek minőségét.

  egészséges merevedés fejőgép a péniszhez

  A Studio nagyon sajnálja ezt az incidenst, és őszintén elnézést kér minden Maya, a méhecske rajongótól.