Zavarok az érben - I.

Szabálytalan pénisz. Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Tartalom

  szabálytalan pénisz a nő nem érzi a péniszt

  Potenciazavarok - zavarok az érben - I. Érelváltozások Nagyon sok beteget érint. A sokat dohányzóknál az érszűkület minden szabálytalan pénisz tünetet megelőző jele a potenciazavar, s rendszerint potenciazavarral jár az évek óta fennálló cukorbetegség is, főleg ha a cukorszint nincs rendszeresen beállítva. Az utóbbi évek vizsgálatai kimutatták, hogy a huzamosabb ideje fennálló cukorbetegség esetén a páciensek 50 százalékának súlyos fokú potenciazavara van, melytöbbnyire csak műtéttel gyógyítható.

  szabálytalan pénisz bővítő a pénisz megnagyobbodása érdekében

  Az utóbbi évek technikai vívmányai lehetővé tették az alapos, mindenre kiterjedő vizsgálatot. Az érelváltozások két nagy csoportra oszthatók. Az elsőbe a vérellátási zavar tartozik: az artériákon nem érkezik megfelelő mennyiségű vér, s a pénisz nem képes megduzzadni.

  szabálytalan pénisz férfi pénisz tönkreteszi

  A másik, potenciazavart okozó állapot, a vérelvezetési zavar. Bár ilyenkor jó az artériás áramlás és bő a vérhozam, de a pénisz nem tud megduzzadni, mert a vér - egyes szabálytalan vénákon keresztül - "elszökik".

  szabálytalan pénisz mit kell inni erekcióhoz

  Egészséges férfiaknál - leegyszerűsítve - a következő folyamat játszódik le. A keresztcsonti csigolyák kilépő idegeinek ingerületére a pénisz artériáinak szabálytalan pénisz elhelyezkedő izompárnák ellazulnak, ettől az átmérő a többszörösére növekszik, a befolyó vérmennyiség megsokszorozódik.

  Ezzel párhuzamosan beszűkülnek a kikerülő vérutak, a barlangos testek izomkötegei ellazulnak.

  szabálytalan pénisz lehetséges-e a pénisz törése erekció során

  Miközben a péniszfokozatosan telik vérrel, a széli részekből induló, körkörösen futó elvezető vénákat a táguló barlangos testek a feszes falhoz nyomják, ezáltal nehezül a kifolyás. A pénisz eléri maximális feszességét.

  szabálytalan pénisz pénisz stimuláció egy

  A magömlés bekövetkezése után ugyanez a folyamat visszafelé játszódik le.