A makk-masszázs maszturbációs technika

Masszőr pénisz. Orgazmusig visz a masszőr

Home Férfi maszturbációs technikák A masszőr pénisz maszturbációs technika Close and Play A cikk tartalma Makk masszázs maszturbációs módszer Ez a maszturbációs módszer nagyon masszőr pénisz stimulációval jár.

Jól működő gyakorlat még az olyan nagyon sokat önkielégítő férfiak esetében is, akiknél a pénisz kissé érzéketlenné vált a sok megpróbáltatástól, vagy csupán a koruk okán 40 év felett a pénisz érzékenysége nagyban csökken, mely különösen szembetűnő hozzávetőlegesen 65 éves kortól.

hogyan lehet létrehozni a pénisz erekcióját miért nem növekszik a pénisz oka

A módszer lényege, hogy az alapvetően jól benyálazott vagy síkosított kezek egyike nyitott tenyérrel, a képen látható módon oda-vissza történő mozgással, relatíve erősen ingerli a pénisz makkját, miközben a másik kéz irányban tartja a merev hímtagot, valamint koordinálja annak kiegészítő mozgását. A dörzsölés intenzitását bárki könnyedén kontrollálhatja, illetve a maszturbálást végezheti szárazon, síkosítás nélkül is annak függvényében, hogy mennyire fáradt, érzékeny, vagy éppen érzéketlen már a hímvesszője.

Tipp: Mozgasd a merev hímvessződ tövét körkörösen, vagy cirkulálj a felső kezeddel a makkodon egészen az orgazmus pillanatáig.

Hogyan kell helyesen lemérni a péniszed? Neked mekkora? The GFH Pénisz Akadémia

A makkdörzsölés erősségével szabályozhatod az intenzitást, az orgazmus mihamarabbi bekövetkezését. Valószínűleg az orgazmus alatt csökkentened kell majd az ingerlés erősségén, próbálkozz, és tapasztald meg, hogy miként élvezed a legjobban a makk masszázs maszturbációs módszert!

a pénisz megnagyobbodása hosszában és szélességében hogyan lehet gyorsan visszaállítani a gyenge merevedést

Síkosító: javasolt Nehézségi fok: középszintű, a túl intenzív stimuláció okán Maszturbáltál már a makk-masszázs módszer segítségével? Oszd meg alul a tapasztalataidat, tippjeidet!

pénisz osztálytárs ginzeng és pénisz