Merevedési zavarok diagnózisa

Merevedés fiatalon

Merevedèsi zavar ellen az alábbiakat javaslom:

Lesznyák Judit A potenciazavarok említése során szinte mindenki először az időskorra asszociál: sokan élnek abban a tudatban, hogy a merevedési és egyéb jellegű szexuális panaszok csak a szépkorúakat érinthetik. Pedig ez korántsem így van! Statisztikai felmérések igazolják, hogy a szexuális együttlét kudarca, sőt, sorozatos kudarca bizony már fiatal felnőttkorban, nem egy esetben tinédzserkorban is felütheti a fejét.

Tizenhárom - Faszcibáló erekció

Természetesen, a jelenség hátterében rendszerint más és más probléma áll fiatal illetve idősebb korban. Mikor beszélhetünk potenciazavarról?

De miről is van szó?

Potenciazavarról akkor beszélhetünk, ha merevedés fiatalon kívánt szexuális együttlét valamilyen ok folytán nem következik be. Tehát, ami mindenképpen szükséges, az a szexuális vágy az adott helyzetben; így a libidócsökkenéssel járó kórképek pl.

merevedés fiatalon erekció a nőktől

A potenciazavarok súlyossága rendkívül széles skálán mozog, kezdve a változó mértékű és időtartamú merevedési zavaroktól az erekció teljes eltűntéig. Míg az időskori formáknál leggyakrabban testi szomatikus problémák pl.

  1. A merevedési zavar tünetei és gyakorisága - Férfi Portál
  2. Anyaméh tinktúra az erekcióhoz
  3. Lelki okok Fiatalabb, 30 körüli életkorban gyakran lelki okok húzódnak meg a merevedési zavar hátterében.

De miről is van szó? Az egyik leggyakoribb pszichés tényező a szorongás: a megfelelési kényszer, a felnőtt filmekben látott egyébként szinte minden valóságalapot nélkülöző szituációk, szexuális élethelyzetek helytelen értékelése; az alacsony önbecsülés, a felsüléstől való félelem kivétel nélkül mind komoly stresszhatással bírhatnak, melyek egy-egy szexuális aktus előtt bizony komoly problémát is okozhatnak.

merevedés fiatalon egy egészséges pénisz így néz ki

Sok esetben egy új kapcsolat szexuális vonala állítja próbatétel elé a fiatalt: Vajon jól csinálom? Vajon az előző barátjával jobb volt neki?

merevedés fiatalon merevedést gerjeszteni

Vajon mit fog szólni a testemhez? Vajon el tudom-e juttatni a csúcsra?

merevedés fiatalon a pénisz görbülete fokokban

Az ilyen kudarcok érthető módon tovább rombolják a férfi önbecsülését, és újabb kudarcok forrásaivá válhatnak. Esetenként merevedés fiatalon, ördögi kör alakul ki, mely akár a teljes impotenciáig fokozódhat.

Mit lehet ilyenkor tenni?

merevedés fiatalon hogy a gyógyszerek hogyan befolyásolják az erekciót

Talán az egyik legfontosabb tényező a szexuális partner hozzáállása, türelme, empátiája. Bár ez egy látszólag eredménytelen segítség hiszen sok férfi ilyenkor vagy csigaházba bújik, vagy tüskés sündisznóként azt sebzi, aki legközelebb vanhiggyük el, hogy mégis rengeteget számít.

Pláne, ha nem is pontosan tudjuk, mi a baj. Először az okot kell kideríteni! A szakorvosi vizsgálat segít tisztázni a merevedési zavar hátterében álló kórokot, mely az eredményes terápia alapja.

A testi eredetű bajokat pl.

merevedés fiatalon pénisz nem izgatott

Forrás: WEBBeteg.