szex videók és szexfilmek

Péniszen lovagol, Fájdalmas balesetek

Amatőr csajszi lovagol

A férfi a hátán fekszik, lábai terpeszben. Gél az erekció meghosszabbítására nő lábait felhúzva a férfi combjai közé ül, majd a férfi a nő csípőjét megfogva magára húzza. Ebben a pózban a férfi és a nő egyszerre dolgozik a ritmuson — és az egyensúly megtartásán.

péniszen lovagol

Kapocs A férfi zárt, kinyújtott lábbal teljesen hátradől, a nő pedig beleül a hímtagba. Amint bent van, a nő lassan hátradől és két kezével tartva magát csípőből emeli a pózt.

A kapocs előnye egyrészt, hogy a nő a legkényelmesebb tempóját veheti fel, amíg a férfi egyrészt izgathatja a csiklórészt, másrészt élvezheti az izgalmas látványt. Kétemeletes A férfi a hátán fekszik kinyújtott lábbal, a nő pedig háttal, fekvő pozícióban ráül a hímtagra.

péniszen lovagol

Itt a nő lábból dolgozhatja magát fel, de a férfi is irányíthat, ha kezével magára húzza a nőt. A póz nagyon jó pihenő átmenet két erősebb póz között, amibe így péniszen lovagol nőt nagyon egyszerű átfordítani.

Egy új kutatás szerint aki többet szív, az többet szexel Lecsupaszítva, de annál lényegretörőbben a természet két törvényt alkotott, amely minden mást megelőz: szaporodni és életben maradni. Sőt ha hozzátesszük, a hosszú élet értelme is egyedül az, hogy az egyedek minél több utódos segítsenek világra, biztosítsák a faj fennmaradását, már meg is van a konklúzió: a szex az élővilág legfőbb hajtóereje.

Guggoló tigris A férfi az ágy szélére ül, majd hátradől. A nő háttal ráguggol a péniszre és guggoló mozdulatokkal diktálja az ütemet.

péniszen lovagol

A nőa férfi lábai közé teheti a kezét, hogy megtartsa magát, a férfi pedig hátulról izgathatja a nőt. De ha a férfi kezeivel segít egyensúlyban tartani a nőt lovaglás közben, akkor ő támaszkodás helyett izgathatja a csiklóját, a kilógó péniszrészt vagy a heréket.

Péniszen lovagol A férfi terpeszben az ágy sarkára ül, talpával a padlón. A nő a férfi lába közé ül guggoló pózban és fel-le rugózik a hímtagon.

Aztán meg csak a fejüket vakargatják, amikor a kicsik abba a korba érnek, amelyikben fel kellene világosítani őket az élet nagy dolgairól. A fiúk ezt általában autodidakta módon, pornóval oldják meg, a lányok többsége azonban nem ennyire érdeklődő. Aztán amikor arra kerül a sor, jönnek a nagy meglepetések. Azt hittem például, mindkét golyónak saját zacskója van. Soha azelőtt nem néztem pornót vagy ilyesmit.

A férfi a nő fenekét fogva segíthet a behatolásban, de akár előrenyúlva izgathatja is a nő melleit vagy csiklóját. Fordított tehenészlány A lovaglópózok etalonja a fordított tehenészlány pozíció — nem is kell mondanunk miért.

péniszen lovagol

A férfi hátradől, a nő pedig háttal ül rá a péniszre, miközben valójában térdel az ágyon. A nő a férfi combjain tartja a kezét, miközben a saját ütemére nyomja a vágtát. A férfi és a nő is szabadon garázdálkodhat az ágyéki területeken — a férfi például egyszerre izgathatja análisan és csiklórészen is a nőt.

péniszen lovagol

Amazon A férfi kényelmesen leül egy székben, a nő pedig szemben vele ráül a péniszre. A nő lábból tolja fel magát és adja meg az ütemet, amíg te élvezettel játszatsz az ugráló mellekkel és a lelkesen fickándozó fenékkel.