Merevedési zavar

Üröm erekcióhoz

Párkapcsolati rossz kommunikáció a partnerek között nagy különbségek a két partner intimitásigénye között jelentősen eltérő szexuális sémák, forgatókönyvek a testi vonzalom jelentős csökkenése, hiánya pl.

A nők elhagyták, mert nem tudott teljesíteni. A megoldást a péniszébe beültetett implantátum hozta meg: megszűntek az erekciós problémái.

üröm erekcióhoz

Kövessen minket a Facebookon is! Két házassága és több viszonya is tönkrement amiatt a berlini Herbertnek, mert nem állt föl neki.

üröm erekcióhoz

Kínjában már arra gondolt, hogy nyilván valami különlegesség kell neki, ami feldobja, ami helyrerakja a nemi életét, így aztán külföldi nőket kezdett hajszolni. Moszkvában feleségül vett egy oroszt, négy évig voltak együtt. De csakúgy, mint az első, ez a frigye is zátonyra futott — nem utolsó sorban azért, mert nem tudott teljesíteni az ágyban.

üröm erekcióhoz

Aztán egy lett nővel lett viszonya Rigában, de az is befuccsolt. Októberben megoperáltattam magam, két, 21 centiméter hosszú barlangostest-implantátumot ültettek be.

Yummy Cum Spermaízesítő és Egészség Cseppek - Az ondó íze is lehet kellemes 😋

Tökéletes volt a műtét utáni gyógyulás — így Herbert, aki azt mondja, olyan, mintha szexuálisan újjászületett volna. Olyan orgazmusai vannak, amilyenekre nem is gondolt. Az implantátum euró volt, a műtét és a kórházi ellátás költsége további ez összesen ezer forint.

Reméli, hogy az egészségkasszája, amelynél biztosítva van, kifizeti a költséget.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az akciós termékeinkről!

Némi üröm az örömben, hogy az implantátumnak negatív hatása is van: a nemi szerve most folyton merev, üröm erekcióhoz miatt kínosan dudorodik a nadrágja. De azt mondja, ezzel meg kell üröm erekcióhoz, és most már visszanyert magabiztossággal indul partnert keresni.

üröm erekcióhoz

Ezt ültették be neki Herbert implantátuma két vékony, 21 centiméteres, hajlítható pálcaszerűség, ami különleges gumiból és fémből készül. A bőr alá, a barlangos test mellé ültetik be.

üröm erekcióhoz

A műtét után pár nappal már lehet vele szexelni.